Ancevski logo

Дерматологија

  1. Прегледи, врвна дијагностика и терапија на сите кожни заболувања
  2. Лекување и третман на акни и лузни од акни
  3. Третмани на хиперхидроза (прекумерно потење)

 

,

1. Kontrolla, diagnostifikimi i lartë dhe terapi për të gjitha sëmundjet e lëkrës

2. Shërim dhe tretman të akneve dhe shenjave të akneve

3. Trajtimet të hiperhidrozave

,

,

Трајно отстранување на влакна

Трајна ласерска епилација – единствен начин за ослободување од несаканите влакна

Третмани на лице

Најпосакуваниот третман што ви овозможува да изгледате 10 години помладо е третманот со ботокс. Апликацијата на ботокс е успешна метода која се применува во естетската дерматологија при третман на брчки.

Ласер Центар

Ласерски третмани

Третмани на тело

Третмани на тело

 

Центар за коса

ЦЕНТАР ЗА НЕГА И ПРЕСАДУВАЊЕ НА КОСА

Дерматохирургија

Дерматохирургија

Озонотерапија

Терапија со озон 

Новости

1
Март

Отстранување на брчки

Ласерски третмани, мезотерапија, прп, пресадување на коса, филери, дермаролер

повеќе

За нас

Пред една деценија, дерматолошко естетската ординација „д-р Анчевски“ започна со работа поставувајќи си цел постојано да наметнува повисоки стандарди во своето професионално поле, а како резултат на тој пристап стручниот тим зад себе има повеќе од 70.000 задоволни пациенти од земјава и од странство. Податоците говорат дека 7000 луѓе годишно во просек 30 до 40 пациенти секој работен ден минуваат низ ординацијата и прават прегледи и третмани од областа на дерматологијата, естетско-козметичка дерматологија и дерматохирургијата.

Повеќе
Локација

Локација

Пријатели